Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی رضاپورمقدم معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی، در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، گفت:  با توجه به شرایط دانشگاه‌های کشور بعد از شهادت سردار سلیمانی که درگیر تعطیلی ناخواسته کرونایی شد، به صورت میدانی کاری در این خصوص محسوس نیست جز اینکه بعضی تحرکات جهادی در این خصوص که عمدتا در فضای مجازی صورت می‌گیرد که در نوع خود مغتنم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: برای تبیین فرهنگ جهاد و مقاومت در دانشگاه‌ها، تشکل‌های رسمی دانشجویی و اساتید با محوریت کرسی‌های آزاد اندیشی دانشجویان و کرسی‌های نظریه‌پردازی اساتید در کنار استفاده بهینه از ظرفیت گروه‌های دروس  معارف می‌توانند مثمر ثمر باشد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی، افزود: به نظر می‌رسد تبیین دقیق و به روز از وصایای امام خمینی (ره) و نصب‌العین قرار دادن بیانیه گام دوم انقلاب در کنار شبکه سازی دانشجویان و اساتید فرهیخته براساس آرمان‌های انقلاب اسلامی ایران که در زندگی اسطوره‌های مقاومت مانند سردار سلیمانی و شهدای دانشمندان هسته ای کشور تبلور دارد می توان اهمیت مقاومت و طریقت مقاومت را در نزد این قشر جامعه نهادینه کند.

رضاپورمقدم ادامه داد: عقلانیت برگرفته از تربیت قرآنی و پیروی از سیره اهل بیت علیهم السلام، قدرت تشخیص حق از باطل در اصطلاح قرآنی (فرقان) را در پیچ‌های تند انقلاب به این شهید سعید اهدا کرده  به نوعی که عیار اطاعت از ولی امر خود و شجاعت در میدان جنگ نرم و سخت در اختیار او بود.

وی تصریح کرد: از طرف دیگر احترام و خدمت خاضعانه در مقابل اقشار مردم اعم از عوام و خواص در کنار شخصیت فراجناحی آن شهید باعث پویایی و حیات مکتب او در زمان حیات و ممات ایشان بوده و خواهد بود.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی، اظهار کرد: ایشان در وصیت نامه خودشان انقلاب اسلامی و نظام برآمده از آن را حرم الهی می‌داند که اگر حفظ شود حرم الله و حرم محمدی (ص) حفظ خواهد شد. با استناد به این بند از وصیت ایشان و تاکید برولایت پذیری عملی مسوولان نظام از ولایت فقیه معلوم می‌شود انقلاب اسلامی و حفظ آن همپایه دفاع از اصول و فروع دین است.

رضاپورمقدم ادامه داد: ایشان در کنار سربازی محض از تمامیت ارضی این کشور و پاسداری از ارزش‌های اعتقادی باعث تنسیق قلوب مخالف و موافق این نظام شده بود که البته این امر به تدبیر و مدیریت راهبردی ایشان در گسترش نظام جمهوری اسلامی ایران هم مربوط می‌شود. در عین اینکه بالاترین تهدیدهای نظامی برای کشور و منطقه  را به فرصت و همدلی داخلی و منطقه‌ای تبدیل می‌کرد، در صورت نیاز به داد سیل زدگان خوزستانی می‌شتافت و بوسه بر دستان آن مرد عربی می‌زد که از سو مدیریت بعضی مسوولان گله مند بود.

وی تأکید کرد: شاید اگر بگویم بند بند وصیت نامه شهید حاج قاسم را باید به نسل جوان تدریس تخصصی کرد حرف بیراهی نیست. نکته‌های ناب عرفانی و فقهی و سیاسی و اجتماعی از توصیه‌های ایشان برای نسل جوان دانشگاهی می تواند الگوی مدیریتی در آینده باشد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی، افزود:عمق دهی به برنامه‌های فرهنگی حاصل برنامه ریزی‌های دقیق و راهبردی در چند مرحله است که در پایان هر مرحله ارزیابی لازم برای ورود به مرحله دیگر باید صورت گیرد و این امر با اتکا به روش‌های علمی روز و استفاده از تاکتیک‌ها و تکنیک‌های جامعه شناختی مبتنی بر  فرهنگ اسلامی و بومی منطقه‌ای است.

وی تصریح کرد: در مرحله دوم مجریان معتقد به آن برنامه فرهنگی را لازم داریم مجریانی که با هر باد مخالفی صحنه را ترک نکنند. البته بهترین‌های مسوولان فرهنگی، جوان ترین‌ها و در عین حال عالم ترین ها خواهند بود و در مرحله آخر محتوای کار فرهنگی است که باید متکی به اصول لایتغیری باشد که قابلیت اجتهاد و انعطاف نسبت به شرایط روزجامعه را دارد.

رضاپورمقدم گفت: در موضوع سردار سلیمانی هم نیروهای جوان تازه نفسی لازم است که از بن جان به آرمان‌های شهید سلیمانی اعتقاد دارند و اشاعه اصول کلی مکتب سلیمانی را طبق تبیین مقام معظم رهبری و وصیت نامه آن شهید با نگاه ویژه به سیره عملی و تربیتی وی از ضرورت‌های جامعه عوام و خواص کشورمان بدانند.

وی تصریح کرد: برگزاری کرسی آزاداندیشی بین سه گروه دانشجویی با موضوع مکتب سلیمانی طبق الگوی ارائه شده از طرف معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه و اختصاص یک شماره از نشریه دانشجویی رهپویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی به موضوع مکتب سلیمانی و برگزاری وبینار با موضوع فوق برای اساتید و کارکنان واحد با همکاری بسیج اساتید و دانشجویی و کانون های دانشجویی از عمده برنامه‌های اجرایی همزمان با سالگرد این شهید بزرگوار است.

رضاپورمقدم خاطرنشان کرد: تا به حال نزدیک به ۱۰ نفر با محتوای عکس نوشته و آثار گرافیکی در موضوع سردار سلیمانی در جشنواره از حماسه تا حماسه شرکت کرده‌اند.

انتهای پیام/

حبیبه رحیمیان کد خبر: 1085478 برچسب‌ها شهید قاسم سلیمانی مکتب مقاومت کرسی‌آزاد اندیشی بزرگداشت شهید سلیمانی و مکتب مقاومت دانشگاه آزاد اسلامی خوی علی رضاپورمقدم

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: شهید قاسم سلیمانی مکتب مقاومت کرسی آزاد اندیشی دانشگاه آزاد اسلامی خوی سردار سلیمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۷۴۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پوشش ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در چهارمین جشنواره امامت و مهدویت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ سیدجواد جعفری، مدیرعامل مؤسسه امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی در نشست منطقه‌ای برنامه‌ریزی چهارمین دوره جشنواره علمی فرهنگی و هنری امامت و مهدویت در مشهد با تأکید بر نگاه آسمانی به این جشنواره اظهار کرد: کاری که برای اهل‌بیت انجام می‌گیرد باید نگاه آسمانی داشته باشد. تقوا زمینه گشایش، بالندگی و رشد است؛ بنابراین نمی‌شود گفت به دلیل اینکه پول و امکانات نداریم کار فرهنگی انجام ندهیم. اگر کار برای خدا و اهل‌بیت باشد گشایش‌ها و برکات حاصل خواهد شد.

وی افزود: ماه‌های مبارک رجب و شعبان ذاتاً ماه‌های با برکتی بوده به فرمایش مقام معظم رهبری ماه‌های رجب و شعبان بهار معنویت است. صرف‌نظر از عظمت این ماه‌ها، میلاد برگزیدگان الهی نیز در این ماه‌ها قرار گرفته؛ بنابراین ماه رجب و شعبان برای برگزاری جشنواره امامت و مهدویت به‌صورت هوشمندانه انتخاب شده است.

مدیرعامل مؤسسه امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی گفت: میلاد امام زمان چهار پیام دارد. نخست اینکه امام زمان داعیه بوده؛ یعنی دعوت‌کننده به خدا، دوم توجه به امام زمان ایجاد امید به آینده است یعنی باور داشته باشیم که این خورشید روزی طلوع خواهد کرد، سوم باید بدانیم که منتظر و مترصد هستیم و انتظار یعنی حرکت نه سکون و ایستایی و چهارم اینکه این انتظار به عمل ما بستگی دارد.

جعفری عنوان کرد: تاکنون سه دوره از جشنواره امامت و مهدویت به دست با کفایت استادان و کارکنان برگزار شده و در آستانه ورود به چهارمین دوره قرار داریم؛ بنابراین آنچه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در چهارمین دوره این جشنواره از ما انتظار دارد اولاً جامعه هدف این دوره از جشنواره با ۱۵۰ هزار نفر تحت پوشش قرار گرفته و دوم شعار امسال زیارت جامعه کبیره باشد یعنی همه فعالیت‌های جشنواره حول محور و مفاهیم زیارت جامعه کبیره قرار گیرد.

وی تأکید کرد: امسال در کنار شورای سیاست‌گذاری جشنواره‌ها، کمیته‌های تخصصی با حضور علمای حوزه علمیه و استادان گروه معارف تشکیل شود تا مفاهیم زیارت جامعه کبیره را بازآفرینی کنند و به دست شعرا و گروه‌های سرود بسپارند. همچنین از شعرا بخواهیم درباره زیارت جامعه کبیره شعر تولید کرده تا این اشعار تبدیل به نجوای مردم بشود.

جشنواره امامت و مهدویت، شاه‌بیت فعالیت‌های هدفمند فرهنگی دانشگاه آزاد

معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی نیز با بیان اینکه سه دوره از جشنواره امامت و مهدویت بر اساس سند تحول و توسعه دانشگاه آزاد با موفقیت پشت سر گذاشته شد،‌ گفت: دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دو اتفاق را به‌عنوان شاه‌بیت فعالیت‌های هدفمند فرهنگی دانشگاه آزاد به‌خوبی تبیین کرده‌اند. جریان امامت و مهدویت و مسئله تقریب مذاهب.

احمد ناطق گلستان بیان کرد: جشنواره امامت و مهدویت همه ساله از ۱۳ رجب تا نیمه شعبان در اتمسفر فضای فرهنگی در کل کشور توسط دانشگاه آزاد اجرا می‌شود که این کار ویژه و نو در کشور بوده و مورد تحسین داخل و خارج کشور قرار گرفته، پس معلوم می‌شود خلأ جدی در این حوزه داشتیم. در آسیب‌شناسی تربیتی تشیع، رویکرد شادی و سرور اهل‌بیت نگاهی بوده که دانشگاه آزاد در این زمینه داشته است.

وی اضافه کرد: از سوی دیگر تقریب مذاهب را داریم که یکی از حوزه‌های جدی در دانشگاه آزاد بوده که توسط قریب به ۳۰ دفتر تقریب مذاهب در کشور با نگاه تقریبی و وحدتی صورت می‌گیرد و به فرمایش دکتر طهرانچی این دو اتفاق در کنار هم جریان اسلام را به معنای واقعی نشان می‌دهند و یک اتفاق میمون و مبارک است.

معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی مطرح کرد: به جشنواره امامت و مهدویت به‌عنوان کار فرهنگی فاخر نگاه کنیم و به آن ملزم باشیم. برکتی که انجام این برنامه‌های فاخر فرهنگی به همراه دارد می‌تواند چشمه‌های ویژه‌ای را برای دانشگاه در زمینه‌های اقتصادی باز کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری نخستین جشنواره فرهنگی، ورزشی بومی -محلی در دانشگاه آزاد بجنورد
  • لزوم تلفیق نظام‌های تربیتی و فناوری در دانشگاه‌ها
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی دانشگاه‌
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی باشد
  • مگر ما مرده باشیم که یکی از این خانواده به‌دست داعش شهید شوند
  • فیلم| واکنش شهید سردار سلیمانی به یک تصمیم در فصل پنجم سریال پایتخت
  • فعالیت ۲۰۰ تشکل دانشجویی و ۱۰۰ تشکل فعال استادی در دانشگاه آزاد
  • مخالفت حاج‌قاسم سلیمانی با شهید شدن بابا پنجعلی
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • پوشش ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در چهارمین جشنواره امامت و مهدویت