Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، احمد صالحی آرا رئیس قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص زلزله آذربایجان غربی به مرکزیت بخش قطور از شهرستان خوی که صبح دیروز چهارم اسفند گفت: به محض وقوع زلزله، ریاست قرارگاه جهادی ما در استان آذربایجان غربی محمود پور یوسف نسبت به فعال سازی قرارگاه جهادی استان اقدام کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در این راستا قرارگاه جهادی فرعی ما در شهرستان خوی نیز به ریاست مهدیان تشکیل و با هماهنگی های بعمل آمده، تیم هایی را در قالب امداد و نجات آماده و به منطقه زلزله زده اعزام کردند.

وی افزود: بازدید های میدانی از این مناطق حاکی از این است که روستاهای ترس آباد، عشق آباد و گوگرد تخریب شده اند و روستای گیرناویک 20 تا 30% تخریب شده است بر اساس گزارشات دریافتی اکثر خانه های قدیمی و کاه گلی بطور 100 در صد تخریب و از بین رفته اند، ضمنا بخشی از احشام مردم نیز در این حادثه تلف شده است.

به گفته صالحی آرا تعداد مصدومین و مجروحین حدود 75 نفر برآورد شده است.

رئیس قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: وضعیت مردم زلزله زده در روستاهای تخریب شده با توجه به برودت هوای سرد بسیار سخت و ناراحت کننده است، مردم به لحاظ پس لرزه های که بصورت مرتب آن مناطق را تهدید می کند، امکان استفاده از اماکن مسکونی خود را ندارند و مجبور بودند دیشب در حیاط منازل خود در خودرو یا اگر چادرهای هلال احمر تحویل شان شده باشد در چادر استراحت کنند، به همین منظور نیاز مبرم به وسایل گرمایشی و پتو دارند.

وی گفت: از همه همکاران در سطح استان آذربایجان غربی و استان های همجواره درخواست دارم به کمک مردم مظلوم و محروم این مناطق بشتابند و کمک های نقدی و غیر نقدی (مانند اقلامی که قید کردم ) را به قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی – اورمیه ارسال کنند، تا جهادگران قرارگاه از جمله بسیج دانشجویی و بسیج کارکنان نسبت به هدایت و ساماندهی کمک ها در مناطق زلزله زده اقدام کنند.

انتهای پیام /

167 / 167 احمد صالحی آرا قرارگاه جهادی مناطق سیل زده خوی بخش قطور

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: قرارگاه جهادی مناطق سیل زده خوی بخش قطور قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد آذربایجان غربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۱۷۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، نشست فعالان جهادی و مردمی عرصه آبادانی و پیشرفت به همت دفتر مردمی‌سازی معاونت علمی و با حضور مدیران ۵۰ گروه‌ جهادی و مردمی برگزار شد. حمیدرضا شکری، دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در امر مردمی سازی و مدیر برنامه ملی آبادیران در ابتدای این نشست به نقش آفرینی گروه‌های جهادی و مردمی در جهش تولید با مشارکت مردم پرداخت.

وی ظرفیت عظیم گروه‌های جهادی و مردمی را در جهش تولید دارای اهمیت مضاعف دانست و اشاره کرد: این گروه ها با توجه به تعددشان و پوشش دهی مناسب مناطق کمتر برخوردار به عنوان حلقه های میانی می توانند نقش آفرینی جدی برای مشارکت مردم در تولید با توجه به ظرفیت های بومی داشته باشند.

شکری، همچنین به توانمندی های شرکت های دانش بنیان به عنوان پشتیبانی کننده در جهش تولید و ایجاد اشتغال پایدار تاکید و بیان کرد: تعامل دو گروه بزرگ مردمی یعنی شرکت های دانش بنیان و گروه های جهادی امر مهم و ضروری برای جهش تولید است.

مدیر برنامه ملی آبادیران همچنین «معرفی شرکت‌های دانش بنیان به گروه‌های جهادی و مردمی»، «تعامل با گروه‌های جهادی و مردمی و کمک به احصای ظرفیت‌های بومی» و «بسترسازی به همرسانی شرکت های دانش بنیان و گروه های مردمی» را نقش برنامه ملی آبادیران در جهش تولید با مشارکت مردم دانست.

وی در ادامه بر سهم و جایگاه گروه های جهادی در دومین دوره نمایشگاه ملی آبادیران متمرکز شد و گفت: در این نمایشگاه، دو طرف عرضه و تقاضا وجود دارد که طرف عرضه ظرفیت شرکت های دانش بنیان، خلاق و فناور و طرف تقاضا نیازمندی‌ها و ظرفیت مناطق کمتر برخوردار هدف گروه های جهادی و مردمی است.

از این رو، به گفته او، حضور گروه های جهادی و مردمی در نمایشگاه ملی آبادیران بستر مناسبی را برای اعلام و رفع نیاز مناطق کمتر برخوردار فراهم آورده است.

شکری در ادامه به شرایط ثبت‌نام و حضور گروه‌های جهادی در دومین نمایشگاه ملی آبادیران پرداخت و افزود: گروه‌های جهادی و مردمی به شرط احصاء و اعلام دقیق چالش‌ها و ظرفیت‌های دقیق مناطق کمتربرخوردار می‌توانند به صورت رایگان در نمایشگاه غرفه داشته باشند.

مدیر برنامه ملی آبادیران در پایان به نمونه هایی از ظرفیت‌های شرکت‌های دانش بنیان، خلاق و فناور اشاره کرد که از آن جمله می توان به تصفیه و سالم سازی آب شرب روستاها و مناطق کمتر برخوردار با دستگاه تصفیه آب پرتابل، الگوهای تدوین اسناد پیشرفت منطقه ای مبتنی بر ظرفیت گروه‌های جهادی و مردمی، ایجاد اشتغال پایدار و کوچک مقیاس و ایجاد اقامتگاه‌های سریع در بحران‌های طبیعی، ساخت سریع و ارزان سکونت‌گاه و ساخت مدارس مناطق روستایی اشاره کرد.

همچنین رضا غلامزاده، جانشین معاونت سازندگی سازمان بسیج دانشجویی ضمن بیان اهمیت بهم‌رسانی گروه های جهادی و مردمی و ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان افزود: ایجاد بستر مناسب و تخصصی که از ظرفیت و توانمندی گروه‌های جهادی و شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور به صورت همزمان آگاهی و اطلاع دارد در محقق شدن اهداف برنامه ملی آبادیران نقش اساسی ایفا می کند.

وی در پایان آمادگی خود را برای ارائه ظرفیت‌ها و توانمندی‌های سازمان بسیج دانشجویی برای تسهیل و هموارسازی این مسیر اعلام کرد.

کد خبر 6094090 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • در پی راه‌اندازی دهکده اقتصاد مقاومتی دیگری در مناطق شرقی کرمانشاه هستیم
  • ارزیابی مناطق متاثر از زمین لرزه سیرچ/ خسارتی گزارش نشد
  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم
  • تشریح برنامه‌های هفته بسیج سازندگی استان قم
  • برنامه‌های هفته بسیج سازندگی استان قم تشریح شد
  • رزمایش اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه در حرم حضرت معصومه (س) برگزار می شود
  • پروژه بزرگ آبرسانی استان قم به بهره‌برداری می‌رسد
  • تشکیل اولین قرارگاه جوانی جمعیت در شهرستان اردکان
  • برنامه‌های هفته سازمان بسیج سازندگی استان قم اعلام شد
  • ‌مشکل کمبود معلم در استان فارس حل می‌شود/ تشکیل قرارگاه تکریم مقام معلم